Višestruke prednosti novogradnje - Nova 45

Višestruke prednosti novogradnje

nova45_slika_blog_novi_01

Kupovina novog stana nije mala stvar, složićemo se, i prilikom kupovine istog nephodno je dobro razmisliti, izvagati sve prednosti i mane i na kraju pronaći idealno rešenje koji ce zadovoljiti sve naše potrebe kada je budući dom u pitanju. Dileme poput izbora idealne lokacije, kvadrature stana, samo su neke koje se ovom prilikom javljaju kod potencijalnih kupaca. Međutim ona najčešća nedoumica je definitivno da li kupiti stan u starogradnji ili u novogradnji?! Odgovor na ovo pitanje nikada nije lak, znajući da svaka priča ima dve strane.

Nova 45 tim donosi vam nekoliko osnovnih razloga zašto bi trebalo izabrati baš novogradnju i na taj način pokušati da olakša vaše donošenje odluke koje sa sobom nosi kupovina novog stana.

Novi stan nije potrebno renovirati

Kada je novogradnja u pitanju ono sto treba posebno naglasiti jeste to da kada jednom kupite novi stan nema potrebe za renoviranjem i dodatnim troškovima koji iziskuju i vreme i novac. Nova 45 ispunjava sve propise i standarde kada je moderna gradnja u pitanju, pa tako pri ulasku u stan ne morate brinuti recimo o hidro i elektro instalacijama jer su svakako nove. Kod starih stanova to nije slučaj iz razoga što su dotrajali, često loše održavani pa samim tim je potrebno kako planiranja tako i dosta ulaganja pa između ostalog u više slučajeva i menjati instalaciju.

Potrebno je naglasiti takođe da se novi stanovi grade po tome da budu energetski što efikasniji, u smislu da koriste što manje energije za veće potrebe, a to upravo znači da će vam i troškovi biti manji.

Praktičniji raspored stana u Nova 45

U stambeno poslovnom kompleksu kakva je Nova 45 pored pomenutih novih materijala i ispunjavanja svih standarda sačekace vas i udobnost življenja potpuno prilagođena današnjem savremenom načinu života . Organizacija stanovanja kada je u novogradnja u pitanju osmišljena je tako da svaka prostorija bude funkcionalna i da pruži maksimalnu udobnost i komfor.

Pre svega sigurnost

Jako važna stavka koju treba imati na umu prilikom kupovine svog budućeg doma jeste vaša sigurnost. Stanovi novogradnje uglavnom su sa sigurnosnim vratima, a u velikom broju slučajeva zgrade poseduju i video nadzor, što je jako bitno kada je u pitanju bezbednost vas i vaših članova porodice.

Prednosti koje poseduje novogradnja su zaista brojne, osim stanova koji su potpuno novi, oni su energetski efikasni, apsolutno prilagođeni savremenim potrebama čoveka i imaju jako dugi niz drugih pogodnosti. Da, novogradnja jeste svakako idealniji izbor za godine koje dolaze. 🙂