Vaš idealan dom u jednom od najlepših blokova na Novom Beogradu - Nova 45

Vaš idealan dom u jednom od najlepših blokova na Novom Beogradu

Prodaja stanova Nova 45 Novi Beograd blog

Kada ste kao mali razmišljali o svom budućem životu, mesto stanovanja je svakako bio deo maštanja. Neki su želeli stanove sa visokim plafonom, neki kuće na periferiji, ali je sigurno da je to ogroman aspekt našeg života.

Za razliku od ostalih odluka, ova je jedna od onih koje treba veoma pažljivo i detaljno isplanirati i gde ne možete proći samo sa intuicijom. Kada birate dom, vi birate mesto gde ćete stvarati uspomene, provoditi najlepše vreme u sledećem periodu života i odrastati zajedno sa ljudima sa kojima živite.

Zbog svega toga, ova odluka može postati jedna od najtežih i predstavljati ogroman stres za čoveka. Meseci mogu da se potroše na to da li da kupite stan u centru ili izvan njega, da li izabrati starogradnju ili ipak stanove u izgradnji. U tim mesecima ćete nesumnjivo pogledati sve što možete da nađete na internetu, posavetujete se sa milion poznatih i nepoznatih ljudi, ali je jedno sigurno – konačna odluka je na Vama!

 

Zašto Nova 45?

 

Zbog čega baš Nova 45? Nova 45 je dizajnirana tako da bude tu za sve Vaše potrebe.Nalazi se u jednom od najlepših blokova u Beogradu, bloku 45, koji će Vam pružiti idealne uslove za život. Škola, vrtić, parkić, sve je odmah tu, na dohvat ruke I spremno za uživanje. Kada želite odmor, uvek se možete prošetati do Save i pridružiti se ljudima koji su, poput Vas, odlučili da baš tu provode vreme. Kada Vam je potrebna fizička aktivnost, spremite se za vožnju bicikla po biciklističkoj stazi uz Savski kej.

Ovo su sve bile aktivnosti koje možete raditi kada izađete iz stana, ali je možda i bitnije šta Vas čeka kada se u njega vratite. Tamo Vas čeka stan koji je apsolutno opremljen u skladu sa Vašim zamislima i potrebama – stanovi u izgradnji. Kao možda I najveća prednost stanova u izgradnji, definitivno se izdvaja činjenica da više nema potrebe da se po kupovini stana Vi mučite da pomerate nameštaj, pravite raspored i trošite dodatni novac kako bi ste uveli struju u delove stana za koje nije bila planirana. Kada uđete u stan kupljen u izgradnji – ušli ste u svoje delo, s obzirom na to  taj stan ste direktno Vi kreirali! On je prilagođen VAŠIM potrebama, Vašim zamislima i viđenju.

 

Stanovi u izgradnji i njihove prednosti.

 

Koje su još prednosti stanova u izgradnji? Njihova cena! Ono zbogčega se mnogi odlučuju na baš ovakav vid investicije jeste to što, kada kupujete stan u izgradnji, Vi dobijate finansijske olakšice. Veoma često je to plaćanje na rate, koje Vam  pruža mogućnost da čak i kada niste u najsjajnijoj situaciji, ipak izaberete odgovarajući prostor. Takođe, tu su i popusti, jer, kod stanova u izgradnji, što pre izaberete svoje buduće mesto stanovanja i krenete sa njegovim sređivanjem – koštaće Vas manje!

Na kraju, pustite nas da Vam pokažemo zašto je Nova 45 idealno mesto za Vaš život! Pišite nam, pozovite nas ili svratite, a ostalo prepustite nama – mi ćemo Vam pokazati zašto treba da izaberete baš nas!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *