fbpx

Vaš dom u savršenom okruženju

Uživati u prirodi s jedne strane, a biti dovoljno blizu centra grada sa druge strane većina bi nazvala mudrim izborom stambenog prostora. Složicemo se da nas sve brži način života praćen potrebom da nam sve bude blizu i na dohvat ruke definiše po pitanju izbora našeg doma. Tako danas u potrazi svog životnog kutka cilj nam je da nađemo prostor na idealnoj lokaciji, što bliže centru grada, ali u isto vreme okružen zelenilom.

Već duži vremenski period svima nam je primetan brz razvoj Novog  Beograda pa zato i ne čudi činjenica što je među 17 beogradskih opština , baš Novi Beograd najpoželjniji za život.  Upravo je naš stambeno poslovni kompleks Nova 45 smešten na ovoj opštini i donosi stanarima savršen mir i balans. Dovoljno blizu gradske vreve, a opet okružen zelenilom, kompleks novogradnje Nova 45 pogodan je različitim životnim stilovima, pružajući sve što je potrebno za ispunjen i srećan život na jednom mestu.

Pažljivo kreiranog kombinacijom najkvalitetnijih i prirodnih materijala, na adresi Jurija Gagarina 225, projekat Nova 45 sačinjen je od dve faze od kojih je prva uspešno završena dok je faza 2 u procesu izgradnje. Nova faza ponudiće 50 prelepih stanova različitih veličina. Stanovi su dizajnirani za svakodnevni, moderan život i svojim budućim stanarima omogući će sve što je potrebno kako bi se postigao aktivan i ispunjen način života. Tu se, osim funkcionalnosti i upotrebe najkvalitetnijih materijala za postizanje maksimalne udobnosti,  misli i na to da jedan moderan stambeni objekat novogranje  treba da objedini sadržaje pogodne za različite životne stilove – na šta stanovnici kompleksa Nova 45 svakako mogu da računaju. U neposrednoj blizini kompeksa se  pored šumovitih parkova i reke Save nalaze i vrtići, osnovne škole, domovi zdravlja, marketi, tržni centri, a povezanost  sa ostalim delovima grada je odlična.

Nova 45 ispuniće sve savremene potrebe čoveka, a u isto vreme omogući će život kakav ste oduvek zamišljali za vas i vašu porodicu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp