fbpx

Sve pogodnosti vašeg doma na jednom mestu

Izgrađen po najsavremenijim standardima, smešten na jednoj od najlepših lokacija na Novom Beogradu, stambeno poslovni kompleks Nova 45 dizajniran je tako da bude tu za sve vaše potrebe.

Ovaj kompleks novogradnje zahvaljujući svom okruženju pruziće vam idealne uslove za život. Svi oni koji zamišljaju  život u poslovnom delu grada ali ujedno  u mirnom gradskom okruženju mogu biti sigurni da Nova 45 upravo to i pruža. Na samo 15 minuta vožnje od centra grada, u blizini šumovitih parkova i reke Save, stižete vrlo brzo i do obližnje kancelarije ali i na jutranji džgoing ili pak vožnju bicikla po biciklističkoj stazi uz Savski kej. I to sve samo na par koraka od vašeg doma.

Kada kupujemo  stan, pored željene kvadrature i lokacije koje gledamo jako je bitno i da kvalitet gradnje bude na vrhunskom nivou. Nova 45 će budućim stanarima pružiti sigurnost u tom pogledu sa akcentom na prirodnim materijalima i pažljivom odabiru opreme. Visoko kvalitetna aluminijum-drvo stolarija, keramika i sanitarije vrhunskog kvaliteta, hrastov parket prve klase… samo su deo ponude ovog stambeno poslovnog kompleksa u novogradnji.

Pored mnogobrojnih pobrojanih prednosti koje ovaj deo grada čine poželjnim za život u okviru kompleksa Nova 45 možete pronaći idealan dom za sebe i svoju porodicu i dobiti jedinostvenu priliku da postanete vlasnik nekog od najsavremenije opremljenih stanova kreiranih prema vašim potrebama. Nakon uspešno završene i useljene  faze 1 nastavljamo da gradimo novu generaciju udobnog i luksuznog koncepta koji odgovara na zahteve svakog člana vaše porodice.

Trenutno je u izgradnji faza 2 ovog projekta, čiji se završetak očekuje u drugom kvartalu 2022. godine. Po završetku izgradnje Nova 45 imaće na raspolaganju po 7 poslovnih prostora i poslovnih apartmana, 135 stanova i ukupno 203 garažna parking mesta na 3 sprata podzemne garaže.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp