fbpx

O PROJEKTU

Auto Centar Stojanović na tržištu automobilske industrije uspešno posluje više od 30 godina, a kao ovlašćeni diler Škoda vozila, zahvaljujući kapacitetima i kvalitetu pruženih usluga, postao je jedan od najvećih servisera „Škode“  u našoj zemlji. Nakon izgradnje poslovnog prostora u ulici Jurija Gagrina 225, gde se danas nalazi auto centar, početkom 2018. godine započet je projekat izgradnje stambeno-poslovnog objekta NOVA45, odnosno njegova prva faza koja je uspešno završena i useljena početkom 2020. godne, a trenutno je u izgradnji faza II ovog projekta. 

Stambeno – poslovni objekat NOVA45 nalazi na jednoj od najlepših lokacija u Beogradu,  zahvaljujući svojoj poziciji pored reke, u okruženju šumovitih parkova, ali i nezvaničnom imenu koje blok 45 ponosno nosi, a koje ga i najbolje opisuje –  Sunčani blok.

Kako savremeni način života diktira ubrzani tempo i pregršt obaveza koje je potrebno obaviti tokom dana, jedan od najvažnijih parametara prilikom kupovine novog životnog prostora upravo je lokacija. Blok 45 pruža savršen balans između lakog i brzog funkcionisanja kako pojednca tako i porodice, zahvaljujući neposrednoj blizini velikih saobraćajnica, poslovnih, trgovinskih i sportskih centara, ali i oaze mira koju pruža život pored reke.

Život u okruženju prirode postao je cenjena privilegija svih beograđana, s obzirom da mali deo njih ima priliku da u njoj i uživa, a blok 45, pored sveobuhvatne infrastrukture, blizine škola, vrtića, doma zdravlja i drugih ustanova, sa sigurnošću nudi mnoštvo mogućnosti za aktivnosti i uživanje.

Stambeno – poslovni objekat NOVA45 gradi se u dve faze, od čega je faza I otpočela sa gradnjom 2018. godine i useljena je početkom 2020. U oktobru 2020. godine započela je gradnja faze II, čiji se završetak očekuje u drugom kvartalu 2022. godine.

U fazi I izgrađeno je 85 stanova, dva lokala i tri poslovna prostora, dok će u fazi II biti izgrađeno 50 stanova, tri lokala, četiri poslovna prostora, sedam poslovnih apartmana i 203 parking mesta u podzemnoj garaži.

Po završetku izgradnje, NOVA45 sadržaće pet lokala, po sedam poslovnih prostora i poslovnih apartmana i 135 stanova na ukupno 10 spratova. Posebna pažnja usmerena je na garažni prostor i broj parking mesta, te će na raspolaganju biti ukupno 203 garažna parking mesta na tri sprata podzemne garaže i 38 parking mesta na parceli.

NOVA45 prostiraće se na ukupnoj bruto razvijenoj građevinskoj površini od 27.025 m2, od čega je 19.233 m2 nadzemno i 7.792 m2 podzemno.

Za Više Pitanja pozovite naš prodajni tim
+381.63.22.81.71
+381.63.26.54.54