fbpx

Komfornost vašeg doma je u našim rukama – Nova 45

Svakodnevno se susrećemo sa izazovnim stuacijama koje rešavamo manje više uspešno. Zahvaljujući stalnim izazovima naš zivot je značajno bogatiji.  Iako ti izazovi nisu uvek situacije koje nas vesele, na kraju dana je bitno imati sigurnu i mirnu bazu, u kojoj dobijamo snagu za sve naše buduće poslovne i životne aktivnosti. Upravo nam Nova 45 pruža mogućnost za jednu takvu bazu.

Stambeno poslovni kompleks Nova 45 pruža sve sto je neophodno za bezbedan, udoban i komforan život, zadovoljavajući sve potrebe svojih kupaca. Nakon uspešno  useljene faze 1 na redu je faza 2 za koje vlada veliko interesovanje i čija je izgradnja uveliko počela.  Izbor vrhunskih materijala i moderna gradnja odlika su i 2. faze ovog udobnog i luksuznog koncepta u novogradnji  kog će činiti čak 12 poslovnih prostora, 7 poslovnih apartmana, 135 stanova i preko 200 garažnih parking mesta.

Stanove u novogradnji u stambenom poslovnom kompleksu Nova 45 odlikuje komfornost, funkcionalnost  kao i opremljenost koja uključuje najsavremeniju tehniku i modernu stolariju. Zakažite sastanak sa našim prodajnim timom i lično se uverite u pogodnosti koje Nova 45 pruža.

Stanari kompleksa Nova 45 okruženi su mnogobrojnim pogodnostima koje ovaj deo Novog Beograda čine poželjnim za život. Živeći u kompleksu kao što je ovaj imate sve nadohvat ruke čime štedite svoje vreme. Blizina škole, vrtića, stanice javnog prevoza, marketa, banke, parka, olakšava život stanarima Nove 45 i čini ga pametnim izborom za život.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp