fbpx

Kako mesto gde živimo utiče na naš svakodnevni život

Odabir mesta za život jako je bitna odluka za sve nas. Zašto? On oblikuje i na snažan način utiče na naš život. On između ostalog utiče i na vrste karijera kojima se bavimo, tip ljudi koji ćemo upoznati i redovno sretati, prijatelje koje steknemo, škole koje naša deca pohađaju…

Naše mesto za život je ujedno mesto koje će oslikavati najlepše detalje iz naših života i u kojem ćemo se osećati pre svega slobodno, opuštajuće i ugodno. Ukoliko na sve to imamo životni prostor ispunjen toplinom i lepotom koja nas svaki put obuzme kada zakoračimo u neku prostoriju možemo reći da smo zaista srećnici. Ovaj osećaj je i te kako bitan kada se odlučujemo za naše mesto za život jer upravo u njemu provodimo najviše vremena i kreiramo naše najdragocenije trenutke.

Ukoliko ste u potrazi za novim domom, pokušajte pronaći mesto u blizini parka ili nekog drugog zelenila. Istraživanja su pokazala da je život u blizini prirode i zelenila povezan sa povećanim osećajima sreće i sveukupnim životnim zadovoljstvom. Stambeno poslovni objekat Nova 45 nalazi se na jednoj od najlepših lokacija u Beogradu baš zahvaljujući svojoj poziciji pored reke u okruženju šumovitih parkova.

Novo mesto za stvaranje najlepših uspomena

Stambeno poslovni objekat Nova 45 nalazi se u Beogradu, u ulici Jurija Gagarina 225 u novobeogradskom bloku 45 i ima sve sto je potrebno: udobnost i sigurnost, dostupnost najrazličitijih sadržaja poput  škole, vrtića, trgovinskih i sportskih centara, pijace, doma zdravlja ali i sjajnu povezanost sa najvažnijim saobraćajnicama. Nakon uspešno završene i useljene faze 1 , trenutno je u izgradnji faza 2 ovog projekta u čijoj se izgradnji poštuju samo najviši standardi kvaliteta, te će vam ovaj kompleks novogradnje pružiti idealne uslove za život.

Mogućnost kupovine ovih stanova i pre nego što budu završeni pružaju budućim stanarima Nove 45 da svoj enterijer uređuju i koriguju prema svojim željama, potrebama i lifestylom.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp